HOME
MENUKAART
GALLERY
RESERVEREN
RESERVEREN
MENU
Voorgerechten
Brood met diverse smeersels
9,25
Brood met diverse smeersels
Bruchetta, Toast met gemarineerde tomaten
5,50
Bruchetta, Toast met gemarineerde tomaten
Carpaccio
14,95
Truffelmayonaise, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en mesclun
Gamba’s in kruidenboter
14,95
Knoflook, bosui en brood
Gerookte zalm
14,95
Honing- mosterd dressing, zoetzure groenten en mesclun
Herten carpaccio
15,95
Truffelmayonaise, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, rode ui en mesclun
Pekingeendreepjes
14,95
Teriyakisaus, paprika, ui, sesam en kruidensla
Soepen
Groentesoep
8,75
Gehaktballetjes en kruiden
Noordzeevisssoep
10,75
Diverse vissoorten en kruiden
Tomatensoep
8,75
Gehaktballetjes en kruiden
Pasta's
Pasta Bolognese
19,75
Met traditionele saus, gehakt en Parmezaanse kaas
Pasta Gamba’s
28,75
Met traditionele saus en gamba’s
Pasta truffel
20,75
Romige truffelsaus, champignons, bosui en rucola
Salades
Salade carpaccio
19,75
Met truffelmayonaise
Salade gebakken kippendijen
19,75
Met remouladesaus
Salade geitenkaas
19,75
Met honing- mosterd dressing
Hoofdgerechten
Hertenbiefstuk
29,75
Rosevalaardappels, seizoensgroenten en sjalottenjus
Kippendijen Saté
24,50
Frisse salade, kroepoek en frites
Kogelbiefstuk
29,00
Kruidenpuree, seizoensgroenten en champignon roomsaus
Koolvisfilet
29,50
Kruidenpuree, seizoensgroenten en Hollandaise saus
Roodbaarsfilet
29,50
Kruidenpuree, seizoensgroenten en Hollandaise saus
Schnitzel
24,50
Frisse salade, frites en champignonroomsaus
Slibtong
29,75
Frisse salade, frites en remouladesaus
Surf & turf
32,50
Kruidenpuree, seizoensgroenten en sjalottenjus
Varkenshaas omwikkeld in spek
29,00
Rosevalaardappels, seizoensgroenten en champignon roomsaus
Varkenshaas saté
25,50
Frisse salade, kroepoek en frites
Zalmfilet
29,50
Kruidenpuree, seizoensgroenten en Hollandaise saus
Desserts
Bananasplit
9,50
Vanille ijs, slagroom en chocoladesaus
Crème brulee
9,50
Kaneelijs en slagroom
Dame blanche
9,50
Vanille ijs, slagroom en chocoladesaus
Lady van kers & pistache
9,50
Roodfruitsaus en slagroom